Logga in EASYCREDIT

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i EASYCREDIT
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 22.9 till 28.7%
Lånperiod från 30 till 1800 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Om Easy credit

Svensk kreditföretaget Easy credit är en av de mer populära långivarna på den svenska marknaden för snabblån. Sedan 2006 har de varit många personers förstahandsval och har gjort sig kända för att erbjuda förmånliga räntor samtidigt som de erbjuder relativt sett höga lånebelopp. Tack vare smidig låneprocess och snabba utbetalningar så går det i många fall att ansöka och få sina pengar på en och samma dag. Men vad är det som gör dem till ett bra val?

Villkor för lån

När det gäller villkoren för Easycredit lån så motsvarar de i stor utsträckning vd som numera anses vara branschstandard. Återbetalning sker generellt sett månadsvis även om man har möjligheten att amortera i snabbare takt om man så vill. Beloppet att betala stiger däremot i förhållande till hur mycket man väljer att låna. Då de står under svenska myndigheters tillsyn så kan man även vara säker på att verksamheten drivs på rätt sätt.

Lånebelopp Årsränta Månadskostnad för 1 år
1000 SEK 14.9% 475 SEK
10 000 SEK 14.9% 950 SEK
20 000 SEK 14.9% 1450 SEK

Vem kan låna?

För att skaffa Easycredit kredit måste man genomgå deras grundläggande prövning. Vad detta innebär är att man inte får ha några skulder hos kronofogden, är folkbokförd i Sverige, är myndig och har svenskt personnummer. De utför även en kreditprövning i samband med ansökan. Deras erbjudande är anpassad på så sätt att varje snittsvensk ska kunna beviljas lån.

Så ansöker man

Med Easycredit bank så kan man på det stora hela förvänta sig en oerhört enkel ansökningsprocess. Detta beror på att de med målmedvetet arbete strävat efter att säkerställa så att hemsidan är lätt att använda. Detta innebär att det inte krävs många steg för att man ska gå från ansökningsprocess till utbetalt låkn.

  • Välj lånebelopp.
  • Fyll i ditt personnummer, telefonnummer, adress och inkomstuppgifter.
  • Bekräfta din ansökan med hjälp av BankID och få ett Extrakredit logga in.
  • Få svar direkt.

Precis som med de flesta andra långivare så behöver man inte vänta särskilt länge på att få veta huruvida man blivit beviljat sitt lån.

Måste man skapa en Easycredit mina sidor för att ansöka?

Alla som beviljas lån av Easycredit tilldelas ett personligt konto. Detta för att man på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt ska kunna hantera sina åtaganden. Man loggar in med hjälp av BankID vilket innebär att man inte behöver något särskilt konto. På så sätt är det en av enklare lånetjänster som finns när det gäller inloggning. Tack vare att processen är automatiserad behöver man inte oroa sig alls.

Utbetalningar

Enligt Easycredit kundtjänst så strävar de efter att alltid säkerställa så att betalningarna utförs samma dag som man registrerar en begäran., Men den faktiskt tiden varierar ofta beroende på vilken bank man väljer att få pengarna utbetalda till. Då de samarbetar med många av de största bankerna så kan man i de flesta fall säkerställa en direktutbetalning. I värsta fall bör man förbereda sig på att utbetalningen tar upp till två dagar. Har man problem är det bara att upprätta Extrakredit kontakt.

Så återbetalar man

All återbetalning av Easycredit kredit sker direkt till deras bank- eller plusgiro. När man blivit beviljat ett lån så får man även en återbetalningsplan. Detta innebär att man betalar månadsvis till ett visst lägsta belopp. Man väljer däremot själv huruvida man vill betala mer och på så sätt bli av med lånet snabbare. Har man svårt att betala så bör man så snabbt som möjligt kontakta dem för att skjuta upp betalningen till kommande månad.

Vad säger användarna?

När det gäller Easycredit omdöme så har de fått ett rykte för att vara väldigt snabba när det kommer till att både bevilja ansökningar och hantera utbetalningar. Som en del av Northmill Bank AB är de en del av ett större finansinstitut som har kunskapen och erfarenheten som krävs för att hantera den moderna tidens krav på seriös utlåning. Därför har de snabbt blivit en av de mest populära lånetjänsterna bland senskar.

Fördelar och nackdelar

Efter att ha kikat närmare på Easycredit sms lån så är det på sin plats att dra några allmänna och övergripande slutsatser om deras erbjudanden.

Fördelar:

  • Går snabbt att ansöka och få pengar utbetalda.
  • Enkla att kontakta vid problem och smidigt att Easycredit logga in.

Nackdelar:

  • Har ganska lågt maxbelopp för lån.

Enkelt med Easycredit kontakt

En av de mest populära saker med Easycredit.se är att de är väldigt enkla att komma i kontakt med. Detta beror på att kundtjänst är en given del av deras verksamhet. Man har stora möjligheter att nå dem via såväl Easycredit telefon som via e-post eller meddelanden via ens konto. I de flesta fall så får man svar samma dag vilket gör att man inte behöver vänta med sina funderingar. Kontaktar man dem via sitt Easycredit login så får man även snabbare svar.

Vanligt förekommande frågor

Här är några av de funderingar som många har när det kommer till att säkra ett Easycredit lån. Vi hoppas att dessa gör det enklare för dig som planerar att ansöka.

📌 Vilka tjänster erbjuder Easycredit?

De fokuserar på att låna ut pengar till privatpersoner med relativt sett förmånliga villkor och ränta. Med mer än ett decenniums erfarenhet av att låna ut pengar till svenskar så har de blivit ett populärt val bland alla som vill ha snabblån. De är en av de mest välanvända långivarna i Sverige och har en uppskattat närvaro i landet.

📌 Är det enkelt att få lån hos dem?

Även om de genomför en kreditprövning i samband med ansökan så uppger många personer att det är enkelt att få ett Easy credit sms lån. Detta beror på att anmärkningar inte nödvändigtvis är ett hinder. Så länge man inte har en pågående utmätning hos kronofogden så kan man i de flesta fall bli beviljat ett lån. I Easy credit logga in ser man även alla sina uppgifter.

📌 Är deras kundtjänst smidig?

Easycredit kontakt kan ska via telefon, e-post eller formulär på hemsidan. Enligt dem själva så är deras främsta ambition att svara samma dag som man ställt frågan. Men den faktiska tiden kan skilja sig åt om det är högt tryck på antalet förfrågningar. Då alla på kundtjänsten pratar svenskar så kan man se fram emot att få svar på alla sina frågor.

📌 Är de pålitliga?

Eftersom de står under Finansinspektionens tillsyn så behöver man inte vara rädd för att de inte ska leva upp till de allra högsta kraven gällande seriositet. Detta innebär att det har skett oberoende granskningar av deras lånetjänst. De har även förmånlig Easycredit ränta. Då de regelbundet granskas av översynsmyndigheterna så har de gång på gång visat sig vara seriösa.

📌 Är utbetalningarna snabba?

I de flesta fall så sker en Easycredit utbetalning direkt efter att man har begärt den. Därför har man i de flesta fall tillgång till sina pengar redan samma sekund som man klickar på utbetalning. Men ibland tar det längre tid om det är helg eller om de inte har ett samarbete med den bank som man själv använder.

Kontakter av företaget EASYCREDIT
Officiell webbplats www.easycredit.se
Address Färögatan 33, 164 51 Kista
Telefonnummer 08-212 212

Omdömen om EASYCREDIT 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Även om jag inte tycker att lån är en särskilt bra idé så var Easycredit ränta så bra att jag inte kunde tacka nej. Då man inte behöver återbetala mer än deras lägsta månadsbelopp så kan man ta ett lån utan att det blir en allt för stor ekonomisk börda. För mig har de bevisat att man faktiskt kan ta lån utan att behöva ruineras av det. Kommer definitivt att bli en återkommande kund.

Att skaffa Easycredit kredit var lösningen på mina problem. Det var väldigt enkelt att ansöka och jag fick pengarna direkt till mitt konto. Har haft dåliga erfarenheter av andra kreditföretag som inte känts seriösa och ofta dragit ut på tiden. Numera rekommenderar jag Easycredit för alla personer som behöver ett snabbt och enkelt lån från några som faktiskt bryr sig.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %