Logga in ARCADIA FINANS

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i ARCADIA FINANS
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 3.6 till 19.74%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid Samma dag
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Arcadia Finans lån är en del av vet väletablerade finansbolaget Freedom Finance. Det är en jämförelsetjänst för lån, som är ett verktyg för dig som letar efter det billigaste lånet.

Vilka lån kan jag ansöka om hos Arcadia Finans?

Hos Arcadia Finans kredit kan du jämföra privatlån från 25 000 kronor upp till 600 000 kronor. Här finns både lån från stora och väletablerade banker, och så kallade snabblån. Låneperioder är 1-15 år. Eftersom att Arcadia Finans jämför olika lånebolag och lån kan räntorna variera stort.

Exempel Arcadia finans ränta:

Lånebelopp 90 000 kr i 10 år. 9,9 % ränta, 10,36 % effektiv ränta. Du betalar tillbaka 142 126 kronor totalt. Månadskostnaden blir 1 185 kr.

Vem får låna hos Arcadia Finans?

För att ha nytta av kredit och jämförelsetjänst måste du uppfylla vissa krav.

 • Vara myndig (över 18 år)
 • Bo i Sverige
 • Ha stadig inkomst över 100 000 kr/år
 • Inte ha någon obetald skuld hos Kronofogden, men du kan ansöka om du har en betalningsanmärkning.

Såhär ansöker du om lån hos Arcadia Finans

Det är enkelt att ansöka om lån. Såhär gör du:

 1. Gå in på Arcadia Finans hemsida.
 2. Bestäm dig för hur mycket pengar du behöver låna, och vilken avbetalningsperiod som passar dig bäst. Sedan fyller du i ansökan direkt på hemsidan.
 3. Signera med ditt BankID för att intyga att du är du
 4. Inom ett dygn ska du ha fått flera låneerbjudande från de av Arcadias samarbetspartners som kan erbjuda lån till dig. Välj det som passar.

Arcadia Finans Mina Sidor

Idag finns ingen mina sidor. Det beror på att tjänsten endast är ett jämförelseverktyg och ingen bank. När du använder dig av tjänsten och lånar pengar behöver du således ingen Arcadia Finans mina sidor.

Det kan hända att banken du väljer att låna hos har en login. Och även om du inte vill skapa ett konto måste du alltid signera låneavtalet med BankID för att legitimera dig.

Utbetalningar

Efter att avtalet skrivits under (med BankID eller personligen) kommer pengarna från ditt Arcadia Finans lån att finnas på kontot så fort de har betalats ut av banken. Vissa betalar redan samma dag, så om det är viktigt för dig att snabbt få pengarna kan du se till att välja en långivare som garanterar direkta utbetalningar.

Hur betalar jag tillbaka lånet?

För att betala tillbaka ditt Arcadia Finans lån kommer du säkerligen att få instruktioner av den slutgiltiga långivaren. Vanligast för kredit är månatliga betalningar som antingen sker automatiskt med autogiro, eller via faktura och banköverföring.

Se till att alltid betala tillbaka ditt lån i tid, eftersom att obetalda fakturor kan leda till förseningsavgifter och betalningsanmärkning.

Användarvänlighet

Kunder som har använt Arcadia Finans vittnar om professionaliteten i deras tjänster. Företaget har bevisat att de kan göra sitt yttersta för att du som kund ska hitta det bästa lånet. Privatlån från företaget har därför blivit allt mer populärt de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför.

Fördelar och nackdelar med Arcadia

Fördelar:

 • Enkel och okomplicerad ansökan
 • Snabb process där pengarna snabbt finns på kontot (för vissa banker)
 • Går att ansöka med betalningsanmärkning

Nackdelar:

 • Inga Arcadia Finans lån, endast låneförmedling
 • Väldigt enkel hemsida med lite information
 • Kreditkoll görs via UC

Arcadia Finans Kontakt

Adress: Linnankoskenkatu A 11 00250 Helsinki

Telefon: 010 551 7244

Mailadress: kundtjanst@arcadiafinans.se

Orgnr: 556647-0737

Bolagsnamn: Arcadia Finans © Freedom Finance Kreditservice AB

FAQ

📌 Vilken är Arcadia Finans ränta?

Eftersom att Arcadia Finans erbjuder lån från flera olika långivare, så varierar räntorna i stort. Om du har ordnad ekonomi med stabil inkomst kan du bli erbjuden lägre räntor. Om du däremot har betalningsanmärkning eller lägre inkomst kan du räkna med högre Arcadia Finans ränta.

📌 Hur snabbt går det att ansöka om Arcadia Finans lån?

När du ansöker om lån så skickas din förfrågan vidare till över 30 olika långivare. Det är de olika bankerna som avgör vilken kredit som du kan få ta del av, och hur snabbt ditt lån kan betalas ut. Ibland sker det redan samma dag! Om du vill få din utbetalning snabbt, se till att skriva under en vardag.

📌 Måste jag vara medlem för att ansöka om lån?

Du behöver inte oroa dig över Arcadia Finans logga in. Då tjänsten inte erbjuder några egna lån finns det inte ens något som heter mina sidor. Ansökan och allt du behöver finns på hemsidan och är tillgänglig för alla. Om du har några frågor så kan du kontakta kundtjänst.

📌 Vad händer om jag inte kan betala i tid?

Om du inte kan betala ditt lån i tid måste du kontakta långivaren för att försöka komma fram till en lösning. Annars kommer du att råka ut för dyra straffavgifter eller betalningsanmärkning. Ofta kan långivare vara samarbetsvilliga och du kan bli erbjuden ett uppehåll i betalningarna av ditt Arcadia Finans lån.

📌 Hur kontaktar jag kundtjänst?

Arcadia Finans kontakt hittar du längre upp i den här artikeln. Du kan välja att kontakta Arcadia Finans på flera sätt. Även om det inte finns någon mina sidor, så är de mer tillgängliga än andra jämförelsetjänster när det gäller kontaktmöjligheter. Du kan ringa, skriva e-post eller fylla i ett kontaktformulär på hemsidan.

Kontakter av företaget ARCADIA FINANS
Officiell webbplats www.arcadiafinans.se
Address Linnankoskenkatu 1 A 11
Telefonnummer 105517244

Omdömen om ARCADIA FINANS 3

4,8
3 recensioner
Skriv ett omdöme

För den som har betalningsanmärkning kan det vara svårt att hitta ett bra lån. Speciellt eftersom att kreditbetygen sänks varje gång en bank gör en kreditkoll. Arcadia Finans lån tillåter ansökningar med betalningsanmärkning, vilket gör det hela mycket enklare för dig som försöker ordna upp din ekonomi!

Att ansöka om privatlån är aldrig lätt. Som tur är gör Arcadia Finans lån det lätt att välja rätt. Med den här jämförelsetjänsten hittar du snabbt det billigaste lånet. Och det bästa av allt är att de bara behövs en UC som alla olika långivare får ta del av. Det är betydligt mer förmånligt än att behöva skicka runt egna ansökningar!

Kunder som använt sig av Arcadia Finans är generellt positivt överraskade av det stora utbud av seriösa långivare som Arcadia Finans lån samarbetar med. Till skillnad mot andra jämförelseverktyg finns över 30 olika långivare att välja mellan hos Arcadia. Det tycker vi är toppen!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %