Logga in QAPITALA FÖRETAGSLÅN

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i QAPITALA FÖRETAGSLÅN
Lånebelopp från 50000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 23.51 till 45.71%
Lånperiod från 30 till 730 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 3 minuter
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Qapitala Företagslån Lånetjänster

Qapitala är ett företag som erbjuder rörliga krediter till företag. Här fokuserar man på en digital checkkredit som ska vara så anpassningbar och rörlig som möjligt. Effektivitet och enkelhet är några av företagets ledord, något som reflekteras i deras tjänster. Nedan går vi igenom noggrant för vad företaget erbjuder.

Lånevillkor för Qapitala Företagslån lånelöfte

Lånevillkoren baseras på företags individuella förutsättningar. Det minsta beloppet man kan få beviljat är 10.000 kronor, samt att det högsta beloppet är 500.000 kronor. Räntan är fast, oavsett vilka förutsättningar man har som företag. Räntan är 2% per 30 dagar.

Om du lånar 10.000 kronor, sen betalar tillbaka lånet efter 30 dagar, då kommer du totalt sett bara att behöva betala tillbaka totalt 10.200 kronor.

Vilka kan ta lån hos Qapitala Företagslån?

Alla aktiva företag är välkomna att ansöka om en checkkredit hos Qapitala företagslån. Företaget är inte heller beroende av reskontra eller andra typer av bevis för att kunna bevilja en kredit, vilket är väldigt positivt. Det spelar ingen roll om företaget är litet eller stort, så länge man är ett registrerat och aktivt företag så är man välkommen hos det här företaget.

Hur man gör en ansökan hos Qapitala Företagslån

Här ansöker man direkt på hemsidan, snabbt och enkelt. Man fyller i sitt önskade lånebelopp, information om företaget man vill låna pengar till, samt signerar sedan med BankID. Deras mjukvara tar sedan fram ett förslag som man antingen kan välja att skriva under, eller att neka. Ingen ansökan är bindande eftersom att man bara betalar för det man har utnyttjat.

Qapitala Företagslån registrering

I och med att man gör en ansökan så skapas även ett personligt konto. Man använder sedan Qapitala Företagslån logga in-funktioner för att logga in på Qapitala Företagslån mina sidor. Allting sker snabbt och enkelt med BankID, vilket gör att hela processen är väldigt smärtfri.

Hur lång tid innan man ser pengarna på Qapitala Företagslån kontot?

Efter att den limit man har valt blivit godkänd så betalas pengarna oftast ut inom 24h. Att få en limit beviljad brukar i vanliga fall endast ta några minuter. Alla betalningar sätts in på ditt bankkonto när du tar ett lån med Qapitala Företagslån. Spärra kort är inget du behöver tänka på, eftersom du inte får något särskilt kort från det här företaget.

Hur gör man för att betala tillbaka lånet?

Återbetalningstiden är flexibel, precis som med ett vanligt kreditkort. Qapitala Företagslån kreditkorts-liknande funktioner är en av anledningarna till att den här tjänsten är så populär. Som mest kan man vänta 24 månader med att betala tillbaka den utnyttjade krediten. Väljer man sedan att ta en ny krediter, då startar hela processen om från början igen.

Några recensioner från tidigare företagskunder

Företagets tidigare kunder är väldigt nöjda med de tjänster som man levererar hos Qapitala Företagslån. Man är särskilt nöjda med den flexibilitet som dessa checkkrediter erbjuder, något få andra företag kan konkurrera med. Man är även nöjd med att räntan är månadsvis, vilket betyder att man endast betalar ränta när man väl utnyttjat krediten.

Qapitala Företagslån - olika fördelar och nackdelar

Hos Qapitala Företagslån så hittar man både fördelar och nackdelar. Nedan redogör vi för företags största fördelar och nackdelar.

Fördelar:

  • Snabb tillgång till krediter
  • Flexibla återbetalningstider
  • Alltid fast ränta

Nackdelar:

  • Räntan kan bli ganska dyr om man inte betalar tillbaka snabbt

Kan man ta Qapitala Företagslån Bolån?

Qapitala erbjuder tyvärr endast checkkrediter till företagskunder, vilket betyder att man inte kan använda dessa pengar till t.ex. billån eller bolån. Vad man använder pengarna till spelar egentligen ingen roll, så teknisk sett så går det att använda lånet som ett billån eller liknande, men det är absolut inget som rekommenderas.

Qapitala Företagslån kontaktinformation

Representanter från företaget finns tillgängliga för att svara på frågor mellan 08.00-17.00 måndag till fredag. Det går självklart alltid att skicka ett mejl under resterande tider, men man ska inte förvänta sig att få ett svar utanför denna tidsram. Företags mejladress är: info@qapitala.se. Telefonnummer är: 010 - 330 06 80.

Frågor och svar om Qapitala Företagslån

📌 Vem kan få en checkkredit hos det här företag?

Alla registrerade och aktiva företag kan få en checkkreidt hos det här företaget. Det spelar ingen roll hur stort eller litet företag är, alla är välkomna att ansöka om ett lån. Hur stort lånebelopp man får tillgång till varierar dock efter vilka individuella förutsättningar som företaget har.

📌 Måste man registrera företaget på deras hemsida?

I samband med att man ansöker om ett lån så skapas även ett konto i det företagsnamn man ansöker i. Detta är för att kunna göra en helhetsbedömning över företaget i sig, samt för att underlätta kommande kommunikation. Man använder sedan Qapitala Företagslån login-funktioner för att logga in på sitt konto. BankID är den tjänst som används för att logga in.

📌 Vilka ränta får man hos det här företaget?

Det här företaget skiljer sig åt mot vad andra företag erbjuder. Här får man inte bara en fast ränta, utan man får en ränta som baseras månadsvis. Man betalar helt enkelt 2% ränta på det aktuella lånebelopp man har varje månad, svårare än så är det inte helt enkelt! Man kan sedan välja att inte betala tillbaka lånet i upp till 24 månader.

📌 Tar man någon UC på företaget som vill låna pengar?

Ja, Qapitala tar en kreditupplysning på alla företag som ansöker om en kredit hos dom. Man använder sig utav UC för denna information. Den här informationen används sedan för att kunna göra en så rättvisande bedömning av företaget som möjligt, vilket gör att det är självklart är en fördel för båda parter att denna information krävs.

📌 Hur kontaktar jag kundservice?

Det är väldigt enkelt att ta kontakt med Qapitala Företagslån, samt att deras kundtjänst är väldigt tillmötesgående och trevlig. Välj antingen mellan att mejla eller ringa, det du själv är mest bekväm med. Du kan förvänta dig att få svar någon gång mellan 08.00-17.00, måndag till fredag, då detta är tiderna då kundtjänsten är öppen.

Kontakter av företaget QAPITALA FÖRETAGSLÅN
Officiell webbplats qapitala.se
Address Malmskillnadsgatan 32, 111 51 Stockholm
Telefonnummer 010-330 06 80

Omdömen om QAPITALA FÖRETAGSLÅN 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Den här tjänsten är otroligt flexibel och tilltalande för mig som företagare. Våra inkomster och utgifter är inte alltid jämna, vilket kan resultera i att vårt cash-flow blir aningen drabbat. Därför är det underbart att dessa checkkredits-tjänster existerar. Nu slipper jag kontakta banken varje gång jag behöver pengar till mitt företag, vilket har underlättat mitt jobb oerhört.

Som företagare så är det alltid en trygghet att ha tillgång till en checkkredit när inkomsterna inte är riktigt lika stora som dom borde vara. Den här tjänsten levererar väldigt förmånliga villkor, något som tilltalade vårt företag väldigt mycket. En väldigt flexibel och trevlig upplevelse, samt att vi slipper ta kontakt med banken hela tiden. Vi är väldigt nöjda med Qapitala Företagslån.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
3,60...19,74 %
Beräkningsexempel
Låneexempel Zmarta: Låna 250 000 kr i 14 år. Effektiv årsränta 4,39%. Avgifter 0 kr. Totalt 333 144 kr.
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
61... 90 dagar
Effektiv ränta
35,00...50,32 %
Lånebelopp
500 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
3,60...33,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
3,60...19,74 %