Logga in MONARA

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i MONARA
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 2.21 till 29.97%
Lånperiod från 30 till 365 dagar
Ålder, åren från 20-70 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 25 minuter
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Lån från Monara

Denna långivare har snabba hanteringstider och lånar ut till kunder. Det är inte sms lån utan enkla och snabba lån som du ska kunna ta del av oavsett vad du ska använda det till. Långivaren har funnits på marknaden sedan 2017 och lånar varje år ut till många kunder.

Lånevillkor Monara konto

Här får du informationen du behöver för att kunna ta beslut om du vill försöka låna hos Monara eller inte. Det är viktigt och smart att veta vad som gäller för ditt lån i förväg. Då tar du de bästa besluten för dig själv och din familj.

Ett smålån eller något mer. Oavsett vad det är du söker kan du låna upp till 30 000 SEK hos denna långivare och använda det för det du behöver. Ingen UC tas utan man använder Bisnode istället. På så vis får fler chansen att kunna låna där.

Från denna långivare kan du låna i mellan 1 månad och 12 månader, alltså ett år. Du bestämmer själv hur länge du kan låna. Din Monara ränta läggs på varje månad så har du möjlighet att betala av lånet snabbare än du trott går det naturligtvis fint eftersom du då kan slippa extra kostnader.

Din ränta sätts individuellt när du lånar hos denna givare. Till skillnad från ett kort så bedöms alltså din unika situation även då det kommer till räntan. Du kan alltid se vad den kommer att vara innan du bestämmer dig om du vill låna eller inte. Här ligger den på cirka 26,5%. Den betalas på hela beloppet till skillnad från ett kreditkort där du betalar för det du använt.

Räkneexempel ränta lån

Lånesumma Totalt att återbetala på 12 mån
Ränta 26,5%
Månatlig summa att betala
10 000 SEK 12 650 SEK 1055 SEK

Krav för att få ett lån Monara logga in

För att du ska kunna få låna hos denna långivare så måste du uppfylla vissa krav. Detta då det är viktigt att du kan återbetala lånet ordentligt samt att man följer lagen. Vi har här samlat information om vad som gäller för lån hos Monara.

 • Du är 18 år och har varit folkbokförd i Sverige i minst två år.
 • Det finns inget skuldsaldo hos Kronofogden och du har inga betalningsanmärkningar för sms lån eller något annat.
 • Din inkomst är minst 125 000 SEK per år. Du får inte räkna med privatlån.
 • Vid önskemål kan du bifoga en lönespecifikation som visar inkomsten utan snabblån.
 • Du har ett bank-ID och/eller en legitimation du kan bifoga för att få din utbetalning.

Personligt konto och mina sidor

Hos denna långivare är det snabbt och enkelt att låna oavsett storlek på lån. Här finner du information som gör att du ansöker om ditt lån utan problem. Genom att följa stegen så är du snart igång. Du hittar allt du behöver här nedan.

Ansökan steg för steg Monara registrering

 1. Surfa in på hemsidan och klicka på ansök.
 2. Ange hur mycket du vill låna samt hur lång tid du vill låna pengarna under.
 3. Logga in och ange hur mycket du tjänar, om du har andra lån samt barn att försörja till exempel.
 4. När du är färdig klickar du på ansök och inväntar för att se om du kan få en utbetalning.

Så fort får du svar

I majoriteten av fallen får du svar på din ansökan direkt på skärmen. I vissa fall behöver man dock titta på ansökan manuellt och du får du vanligtvis svar inom 24 timmar. Ibland kan du behöva komplettera din ansökan med mer information. Sedan går utbetalningen iväg direkt.

Monara mina sidor

Du kan alltid besöka ditt konto hos Monara där du kan få information om vad som gäller samt ifall du behöver göra något för ditt lån just nu. En kvick login så har du informationen du behöver. Din registrering är alltid trygg och ingen annan än du själv kan nå informationen om dig som finns där.

Utbetalning Monara kort

Din utbetalning genomförs direkt då du fått ditt lån godkänt. Det kan dock dröja en till två bankdagar innan du faktiskt ser den på ditt konto. Allt beror på vilken bank du har och deras behandlingstider. I vissa fall ser du den dock direkt på dagen.

Hur du återbetalar ditt lån kontantkort

Du behöver inget kort login för att betala igen ditt lån. Det räcker med ett bankkonto varifrån du betalar en gång per månad. Du kan alltid logga in om du vill ha information precis som du kan för vilket kreditkort som helst. Sedan gör du din betalning och kan fortsätta att använda ditt lån så som du önskar det via ditt vanliga kort.

Omdöme och recensioner

Många berättar om de snabba tiderna innan man får svar på sin ansökan. Dessa erfarenheter visar att man är mycket nöjd med just denna aspekt på det hela. Andra vittnar om de flexibla återbetalningarna och att det är bra att kunna utöka sitt lån enligt omdöme. Förutsatt att man sköter det.

Fördelar och nackdelar

Bra eller dåligt är det som de flesta vill ha svar på när det gäller ett lån. Här får du information om fördelar och nackdelar att ta med i beräkningen när du bestämmer dig för om du vill ha ett lån eller inte. Monara kundtjänst kan alltid besvara eventuella undringar.

Fördelar

 • Med Monara login kan du alltid följa lånet på ett tydligt sätt. Det ger trygghet.
 • Monara kundservice är alltid trevliga i telefonen och mycket kunniga inom sitt område.
 • Fler får möjlighet att låna via tjänster som detta. Marknaden öppnas upp.

Nackdelar

 • Oavsett hur man vänder och vrider på det är detta ett lån med relativt hög ränta.

Kontakt

Du kan vid frågor ringa företaget på telefon 010- 551 75 90. Detta gäller vardagar oavsett om du är i Stockholm eller på annan plats. Det går också att nå dem på info@monara.se men då får du räkna med lite längre svarstider. Huvudsaken är att det alltid går att få hjälp med allt från clearingnummer till många andra undringar.

Kontakter av företaget MONARA
Officiell webbplats monara.se
Address BOX 6322, 10235 Stockholm
Telefonnummer 010-551 75 90

Omdömen om MONARA 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Efter att ha undersökt alla alternativ satsade jag på lån hos Monara och jag är nöjd tycker jag. Det gick smidigt att ansöka och sedan få det hela utbetalat. Dock behövde jag skicka in en lönespec vilket ju var för allas trygghet så det tycker jag är okej. Gick fortare än om jag använt en traditionell bank så det är bra. Kan rekommenderas om man är säker på att man behöver ett lån.

Låna hos Monara om du behöver hjälp! Jag kunde inte vara mer nöjd med allt från kundservice till själva lånet. Det kommer att bli perfekt om du provar.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
75 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
16,50...29,60 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
500 tusentals kr
Lånperiod
30... 90 dagar
Effektiv ränta
1,55...3,95 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 730 dagar
Effektiv ränta
28,00...30,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 1080 dagar
Effektiv ränta
23,51...25,74 %