Logga in LETALÅN

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i LETALÅN
Lånebelopp från 10000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 6.11 till 12.25%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Du får oftast svar inom 1 minut
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Om Leta lån

Leta lån lanserades som en del av Lendos breda tjänstenätverk gällande låneförmedling. Deras tjänster kretsar i stor utsträckning kring att förmedla förmånliga lån via automatisk jämförelse. Anledningen till att dessa tjänster har kommit att bli populära är att man kan göra en förfrågan hos ett stort antal olika långivare utan att för den delens skull behöva göra många kreditupplysningar. Vad som gör att Letalån sticker ut från övriga liknande tjänster är däremot att de samarbetar med ett väldigt stort antal banker och kreditinstitut.

Villkor för lån

När man väljer att ansöka om lån från Leta lån mina sidor så genomförs en kreditupplysning via UC. Detta för att man kreditgivare ska veta huruvida man lever upp till de krav som finns för att man ska beviljas lån. I praktiken innebär detta att man förhindrad att låna om man har en aktiv skuld hos kronofogden. Men att man har tidigare skulder behöver inte vara ett hinder. Utöver detta gäller de vanliga kraven gällande att vara myndig, bosatt i Sverige och ha en månadsinkomst.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad under 10 år
10 000 SEK 12,24% 141 SEK
50 000 SEK 9,66% 651 SEK
100 000 SEK 7,71% 1 198 SEK

Vem kan ta ett Letalån lån

För att kunna beviljas ett lån via Letalan så krävs att ens levnadsförhållande i stor utsträckning motsvarar den hos en snittsvensk. Då det är en förmedlartjänst så varierar de faktiska kraven mellan olika långivare. Men generellt sett så krävs att man är myndig, har deklarerat inkomst det föregående året samt har varit folkbokförd i Sverige de senaste åren.

Så ansöker man

Att ansöka är oerhört enkelt. Och Det krävs egentligen inte mer än två steg där man först fyller i sina personuppgifter och sedan bekräftar sin identitet med hjälp av BankID.

  • Ange ditt personnummer.
  • Använd BankID för att bekräfta vem du är.
  • Få en lista över långivare som kan bevilja dig lån.

Denna oerhörda enkelhet är en stor anledning till varför många personer väljer att använda Letalån för att ansöka om lån.

Behöver man Leta lån logga in för att få lån?

Viktigt att komma ihåg är att man i samband med beviljat lån upprättar ett avtal och konto med den långivare som man väljer. Letalån är däremot bara en förmedlingstjänst, och all hantering av lånet sker via mina sidor hos den bank eller det kreditinstitut som man ansökte om lånet hos. Men behöver man hjälp så kan man däremot välja att kontakta båda.

Utbetalningar

Hur utbetalningen sker varierar mellan de olika långivarna. Innan man väljer att acceptera erbjudandet om lån så kan man däremot läsa om de olika förutsättningarna. Detta säkerställer att man kan få sina pengar så snabbt som möjligt. I de flesta fall kan man däremot vara säker på att få pengarna samma dag då det numera hör till standard i lånebranschen. Snabbt och enkelt via Letalan logga in.

Så återbetalar man

Själva återbetalningen har inget att göra med ens Leta lån mina sidor. Detta beror på att det bara är låneförmedlingen som de står för. När man betalar gör man det istället direkt till det företag som lånade ut pengarna. I många fall så innebär detta knappast några problem. Tvärt om är det ofta en fördel då man kan vända sig till samtliga parter om man har frågor eller funderingar.

Vad säger användarna?

Vad personer upplever när det kommer till att använda sig av Letalan mina sidor är att det är en smidig tjänst som säkerställer att man snabbt och smidigt kan få det lån som man önskar sig. Många uppskattar att man får tillgång till ett stort antal olika erbjudanden trots att man endast behöver genomgå en endaste kreditprövning. På så sätt kan man använda sig av tjänsten utan att behöva oroa sig för att det ska dyka upp i onödigt många register.

Fördelar och nackdelar

Efter en närmare titt på Letalån så är det ganska tydligt vad tjänstens starka och svaga sidor är. Låt oss därför på ett enkelt sätt summera vad det är som får tjänsten att sticka ut ur mängden.

Fördelar:

  • Man får många erbjudanden från olika långivare.
  • Enkelt att jämföra olika fördelaktiga lån.
  • Man behöver bara genomgå en endaste kreditprövning.

Nackdelar:

  • Täcker inte samtliga långivare på marknaden.

Kontaktvägar för Leta Lån

Den som behöver komma i kontakt med dem har ett flertal olika kanaler att välja mellan. Allra populärast är förmodligen att använda e-post för att nå kundtjänsten. Men man kan även ringa deras kostnadsfria telefonnummer man vill prata med dem direkt. Detta gör att de i de flesta fall är väldig enkelt att få den hjälp som man behöver.

Vanligt förekommande frågor

Här är några av de allra mest vanligt förekommande frågorna gällande Letalan. Genom att svara på dem hoppas vi kunna göra det enklare för dig att få ett grepp om vad de faktiskt erbjuder.

📌 Vad är egentligen Letalån?

Det är en jämförelsetjänst för personer som vill kunna granska långivare för att därefter välja det mest förmånliga lånet. Som en del av Lendo är de ett pålitligt och tryggt alternativ för alla som vill kunna få en överblick över marknaden. De är en av de mer vanligen använda lånetjänsterna bland svenska användare och ett populärt val.

📌 Ger Letalån bra erbjudanden?

När man väljer att använda sig utav dem så får man erbjudanden från ett trettiotal olika långivare. Detta gör att man har stor möjlighet att välja ett riktigt fördelaktigt lån. Man har även stort inflytande över hur mycket ränta man kommer att behöva betala i slutändan. I de flesta fall så erbjuder de förmånlig ränta då de förhandlar med ett stort antal företag.

📌 Krävs UC?

När man en ansökan så kontrolleras man via UC. Detta går inte att kringgå. Men det som skiljer Leta lån från andra tjänster är att man får erbjudande från ett stort antal långivare trots att man bara genomgår en endaste kreditprövning. På så sätt slipper man hamna i registret över kreditsökande. Detta gör att det blir enkelt även om man måste konstatera att UC faktiskt krävs.

📌 Är de enkla att komma i kontakt med?

Även om Leta lån inte har något kontaktformulär eller livechatt så är de snabba på att svara på såväl e-postmeddelanden som på telefon. Detta gör att man utan problem kan få kontakt med dem om man mot förmodan skulle uppleva problem med sin ansökan. Som en av de större aktörerna är de alltid tillgängliga och man får hjälp när man behöver det.

📌 När får man pengar?

Då man inte begär utbetalning via Leta lån mina sidor utan istället väljer att få sina pengar utbetalda från det konto som upprättas hos den långivare man väljer att ansöka hos så kan tiden för utbetalning variera. I de flesta fall så får man pengar samma dag. Ofta så behöver man knappast oroa sig då det är standard att betala ut riktigt snabbt.

Kontakter av företaget LETALÅN
Officiell webbplats www.letalan.se
Address Västra Järnvägsgatan 21 111 64 Stockholm
Telefonnummer 0771 - 13 13 20

Omdömen om LETALÅN 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Har aldrig tidigare ansökt om lån. Därför var det en helt ny upplevelse för mig. Det gick snabbt att skriva in personnumret och därefter fick man tillgång till en enorm lista över olika företag som var villiga att ge ett lån. De kändes verkligen seriösa och jag har inget annat än gott att säga om dem. I slutändan så blev mitt lån väldigt förmånligt och utan onödiga avgifter.

När jag lånar pengar så vill jag alltid jämföra först. Med Leta lån så är det enkelt att hitta de allra bästa erbjudandet. Bäst av allt är att man inte behöver mer än en kreditprövning. Det gör att man kan jämföra utan att oroa sig för att man ska bli prickad. Kan nog inte tänka mig att låna utan att använda mig av den här tjänsten. Så bra är den faktiskt. Rekommenderar alla att ge den en chans.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %