Logga in LÅN FÖR ALLA

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i LÅN FÖR ALLA
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 2.95 till 29.5%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 21 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 15
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Om Lån för alla

Lån för Alla är en del av svenska Freedom Finances verksamhet. De har valt att fokusera på enkla lån för alla som annars kanske inte har möjligheten att få lån. Genom att fokusera på smidighet hela vägen från ansökan till slutförande så har de blivit ett populärt val bland alla som tycker traditionella långivare varit för krångliga. Men vad är det egentligen som lockar? Och varför väljer så många svenskar just dem? Låt oss ta en närmare titt?

Villkor för lån hos Lån för alla

Lånevillkoren hos Lån för alla följer det numera på många sätt standardiserade svenska mönstret gällande villkor. Detta innebär att alla svenskar som är minst 20 år gamla kan säkra ett lån utan några större problem. Vad som är behändigt med dem är att man inte är hindrad från att ta lån bara för att man har tidigare anmärkningar.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad under 10 år
10 000 SEK 6,86% 114 SEK
50 000 SEK 6,86% 527 SEK
100 000 SEK 6,86% 1 143 SEK

Vem kan ta ett lån

För att man ska beviljas ett lån hos Lån för alla så måste man leva upp till deras grundkrav. Det innebär att man behöver vara minst arton år gammal och tjäna som lägst hundra tusen om året. Men får inte ha några anmärkningar hos kronofogden eller pågående kommunal skuldsanering. Utöver det så finns inga särskilda krav. Detta innebär att de flesta kommer kunna få lån helt utan problem.

Så ansöker man

När man väljer att ansöka om lån hos Lån för alla så sker det i några få enkla steg. I många fall så kommer man att vara klar med sin ansökan inom loppet av några få minuter. Efter att ha valt önskat lånebelopp så behöver man bara uppge ett antal personuppgifter och därefter bekräfta sin ansökan med BankID. Svårare än så är det inte.


 • Välj ditt belopp mellan 5000 och 600 000 kronor.
 • Välj återbetalningstid.
 • Ange personuppgifter.
 • Bekräfta med BankID.

Processen är oerhört enkel och det tar inte längre än några minuter att få svar på huruvida man kan få ett lån från Lån för alla. Detta innebär att processen är smidigare än hos många av deras konkurrenter.

Är konto obligatoriskt?

Det är inte ett måste att man har ett konto hos Lån för alla. Tvärt om så kan man få utbetalning utan att ens behöva logga in. Detta är en följd av att de har valt att strukturera sin utlåningsverksamhet kring enkel- och smidighet. Därför behöver man bara ange belopp, personuppgifter och sedan bekräfta sin ansökan. Då man i samband med detta uppger kontouppgifter så behöver man aldrig använda något konto för att säkra utbetalning.

Utbetalningar av ditt Lån för alla

Hur snabbt man får pengarna beror i stor utsträckning på när man ansöker om hur snabbt ens egen bank hanterar utbetalningen. Lån för alla hanterar dagligen utbetalningar, men de uppger att det kan ta upp till 5 bankdagar innan man ser pengar på sitt konto. I de flesta fall så dröjer det däremot inte längre än någon enstaka dag innan man har pengarna tillgängliga och kan använda dem till vad man vill.

Så återbetalar man

Att betala tillbaka till Lån för alla ska alltid ske i enlighet med den återbetalningsplan som upprättas när man beviljas ett lån. Men något som är ganska ovanligt är att man även har möjligheten att återbetala hela beloppet i förväg. Och helt utan kostnad. Vill man ha full kontroll över sin återbetalning är de därför ett väldigt bra och prisvärt alternativ.

Vad säger användarna?

Personer som använder Lån för alla uppskattar generellt sett att man snabbt och enkelt kan få se huruvida man blivit beviljat sitt lån. Och då låneanmärkningar inte är ett hinder så kan man utan problem beviljas ett lån även om man har anmärkningar sedan tidigare. Detta gör det oerhört enkelt för alla som vill vara säkra på att beviljas smidigt lån utan problem. De flesta personer ger väldigt gott Lån för alla omdöme.

Fördelar och nackdelar med Lån för alla

På det stora hela så har Lån för alla valt att fokusera på de personer som inte lyckats få lån annan väg. Detta gör att de har väldigt hög renommé och högt förtroende hos personer som tidigare haft problem med att säkra lån. På så sätt är hela verksamheten en stor fördel för dig som tidigare haft problem att få lån.

Fördelar:

 • Enkelt att få lån även om man har anmärkningar.
 • Kostnadsfritt att återbetala i förväg.
 • Svenskt pålitligt företag.
 • Man slipper Lån för alla mina sidor.
 • Går att låna hela 600 000 kronor.

Nackdelar:

 • Högre ränta om man har betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Lån för alla har blivit ett förstahandsval för alla som har problem att få lån. De är för många ett populärt alternativ om man annars har svårt att få lån.

Kontaktvägar

Det finns flera sätt att komma i kontakt med Lån för alla. De har ett stort antal kontaktvägar för att det ska vara så enkelt som möjligt att få svar när man behöver det. För de flesta personer så är det enklast att använda kontaktformuläret på deras hemsida. Men man kan även ringa dem om man vill prata med någon direkt. Det går även att skicka e-postmeddelanden till dem.

Vanligt förekommande frågor

Vi har samlat några av de frågor som många personer har när det kommer till att skaffa lån från Lån för alla. Detta kommer göra det enkelt för dig som planerar att ansöka.

📌 Hur smidiga är de?

Lån för alla har valt att särskilt inrikta sig på personer som har svårt att få lån på grund av tidigare anmärkningar. De är nästan unika på marknaden på så sätt att de erbjuder stora lånebelopp även till de som har anmärkningar. Därför väljer många dem framför övriga aktörer. Ett perfekt alternativ för dig som vill säkra ett lån trots låneproblem. Smidigare kan det inte bli helt utan Lån för alla logga in.

📌 Är de ett pålitligt val?

Som helsvenskt företag med särskild fokus på personer som annars inte kan få lån har de gång på gång visat sig vara ett seriöst val. Oavsett om du har försökt få lån från andra företag, eller om Lån för alla är ditt standardval, så kan du vara säker på att du kommer beviljas lån. På så sätt är det ett bra val om man vill slippa krångel. Varje ansökan är garanterat lika enkel som den föregående.

📌 Hur skaffar man ett lån?

Om du planerar att ansöka om lån hos Lån för alla så måste du vara myndig, folkbokförd i Sverige och ha deklarerat inkomst det föregående året. Vad detta betyder är att de flesta personer kommer att kunna beviljas lån utan att behöva riskera att nekas. Om du är en snittsvensk är de därför ett givet val om du vill bli beviljat ett lån. Snabb ansökningsprocess är ett givet.

📌 Är de enkla att komma i kontakt med?

Som svenskt företag lever de upp till våra höga förväntningar på kontaktvägar. Man kan ringa dem, skicka e-postmeddelande samt skicka ett meddelande via formuläret på deras hemsida. Därför har de gjort väldigt många personer förvånade när det kommer till att säkerställa smidiga och enkla lån. Om du väljer att ansöka hos dem så kan du vara säker på att du kan få hjälp när du behöver den som mest.

📌 När får man pengar?

Lån för alla registrerar dagligen ett stort antal utbetalningar. Om du har begärt utbetalning tidigt på dagen så kan du därför vara säker på att få dina pengar samma dag. Men om du däremot begärt utbetalning sent på kvällen eller inför en helg så kan det i värsta fall dröja några dagar innan du ser att pengarna finns tillgängliga på ditt bankkonto. Oftast sker allt däremot väldigt snabbt.

Kontakter av företaget LÅN FÖR ALLA
Officiell webbplats www.lanforalla.se
Address Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm, Sweden
Telefonnummer 0431–47 22 93

Omdömen om LÅN FÖR ALLA 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag tycker av principiella skäl att man ska undvika lån i så stor utsträckning som möjligt. Men nu är det inte direkt jag som bestämmer reglerna där ute i världen. Därför har jag accepterat att man ibland kommer att behöva ta lån. Jag väljer alltid Lån för alla. De ger riktigt bra räntor och har mänskliga villkor. Man kan låna större belopp till riktigt bra totalkostnad. Har nog aldrig varit med om en mer förmånlig långivare.

Har haft anmärkningar sedan tidigare strul med lån. Därför har det vara väldigt svårt för många att ordna lån. Men med Lån för alla så kunde jag se till att få ett lån utan att de ens ställde krångliga frågor. För mig var det en överraskning att de behandlade mig som vilken person som helst. Väldigt respektfulla och enkla att ha att göra med. Kommer absolut att använda dem i framtiden.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
500 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
6,11...12,25 %
Beräkningsexempel
Låneexempel Letalån: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.71%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 198 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 143 760 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.45% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt av våra samarbetspartners).
Lånebelopp
200 tusentals kr
Lånperiod
365... 4380 dagar
Effektiv ränta
5,80...19,80 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 730 dagar
Effektiv ränta
28,00...30,00 %
Lån utan ränta
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
1... 30 dagar
Effektiv ränta
0,00...234,90 %
Lånebelopp
5 tusentals kr
Lånperiod
1... 30 dagar
Effektiv ränta
39,00...260,00 %