Logga in FINANCIER

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i FINANCIER
Lånebelopp från 10000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 2.95 till 26%
Lånperiod från 365 till 6570 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 30 minuter
Återbetalningstid 2-3 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Financier Lån - en samlingstjänst för Axo Finans

Financier är en förmedlingstjänst för Axo Finans olika tjänster. Ansök om ett lån mellan 10.000 och 600.000 kronor. Snabba ansökan, samt att man får svar samma dag. Här förmedlar man tjänster, vilket betyder att det inte finns något Financier-kort. Login-funktioner och liknande existerar inte heller.

Lånevillkor

Hos Financier så kan man låna allt mellan 10.000 och 600.000 kronor. Lån beviljas med en återbetalningstid mellan 1 - 18 år. Räntan sätts individuellt efter dina egna förutsättningar, allt mellan 2,95 - 26%. Alla ansökningar är helt och hållet gratis.

Om du lånar 100.000 kronor med en återbetalningstid på 10 år, tillsammans med en ränta effektiv ränta på 6,48%, då kommer det totala återbetalningsbeloppet att bli 139272 kronor. Då är startavgiften på 495 kronor, samt avikostaden på 35kr/månad inräknad.

Vem kan ansöka om ett lån?

Det krävs självklart vissa krav för att kunna ta ett Financier Lån. Man måste först och främst vara 20 år gammal, samt ha en deklarerad inkomst på minst 230.000 kronor eller mer. Man får heller inte ha några betalningsanmärkningar. Så länge man uppfyller ovanstående krav så är det fritt fram att ansöka om ett lån.

Hur man ansöker om ett Financier lånelöfte

Ansökan är busenkel, man ansöker direkt genom deras hemsida, en process som bara tar ungefär 2 minuter. Fyll i ditt önskade lånebelopp och återbetalnigstid, samt fyll i dina personliga uppgifter, sedan är det klart. När du har gjort din ansökan så får du erbjudanden från 22 olika långivare, sedan är det bara att tuta och köra!

Financier personligt konto

Här finns inga konto-funktioner, vilket gör att Financier logga in inte heller är något som man behöver tänka på. All kommunikation sker via SMS och mejl, vilket gör att Financier-loginuppgifter inte krävs. Förmedlingstjänst betalar inte ut några pengar, utan förmedlar bara tjänster, vilket gör att det inte finns någon anledning till att erbjuda konto-funktioner.

Hur betalas pengarna ut?

Eventuella lån betalas ut till det bankkonto som man har angivit vid ansökan. Man väljer själv vilket konto man vill att pengarna ska komma till. Utbetalningstiden kan variera en aning, men oftast så tar denna process någonstans mellan 1-3 bankdagar. Utbetalningen kan dock dröja om det finns frågetecken i din ansökan.

Hur gör man för att betala tillbaka lånet?

Att betala tillbaka pengarna är jätteenkelt. Man kan själv välja att betala tillbaka lånet på en tid mellan 1-18 år, samt att det fungerar jättebra med autogiro, eller att själv genomföra betalningen varje månad.

Om det skulle vara så att man missar en betalning så får det vissa konsekvenser. Först så uttökas den ursprungliga fakturan med en påminnelseavgift på 60 kronor. Om man fortfarande inte betalar, då skickas ärendet vidare till inkassobolaget, för att slutligen hamna hos Kronofogden.

Recensioner från tidigare kunder

Många kunder verkar vara nöjda med Financiers förmedlingstjänster. Man belyser att det är skönt att slippa höra av sig till individuella långivare helt på egen hand, att man nu istället på alla dessa samlade på samma plats. Att man kan låna stora lånebelopp till höga återbetalningstider, det gör att kunder tycker att det är är en riktigt kvalitativ tjänst.

Vilka fördelar och nackdelar finns det med Financier?

Det finns självklart fördelar och nackdelar med varje företag, vilket även är fallet hos Financier. Nedan redogör vi för de största för och nackdelarna med företaget.

Fördelar:

  • Stora lånebelopp
  • Lång återbetalningstid
  • Pålitliga långivare
  • Snabb ansökan

Nackdelar:

  • Inga Financier mina sidor
  • Dåligt med information på hemsidan

Financier Bolån och andra möjligheter?

Frågan är, erbjuder Financier några andra typer av tjänster än konsumentkrediter? Tyvärr så erbjuer man inga bolån eller andra typer av nischlån, utan man erbjuder endast generella konsumentkrediter. Det går självklart att använda detta lånebelopp för att köpa en bostad, men lånet är då inte speciellt avsett för det.

Financier kontakt

Behöver du komma i kontakt med Financier av någon anledning? Då finns det självklart några olika alternativ att välja mellan. Man kan antingen mejla till kontakt@financier.se, eller ringa till 0771 323400. Personal finns tillgänglig mellan 08.30-18.00 under vardagar, samt 10.00-14.00 på söndagar.

Vanliga frågor och svar

📌 Vilka ränta kan man få?

Räntan sätts individuellt efter dina personliga förutsättningar. Allting beror på hur bra återbetalningsförmåga du har, hur stort lånet är, samt hur lång återbetalningstid du vill ha. Den bästa räntan du kan få är 2,95%, samt den sämsta räntan du kan erbjudas är 26%. Det normala är dock att man hamnar någonstans mittemellan dessa nummer.

📌 Hur snabbt kan jag få en utbetalning?

Ansökningsprocessen kan variera en aning, beroende på individuella förutsättningar, samt vilken långivare man väljer. Man ansöker först på hemsidan, vilket bara tar några minuter. Man väljer sedan vilket lån man vill ha, för att sedan att sedan skriva låneavtalet. Utbetalningen sker vanligtvis mellan 1-3 dagar efter att dina lånepapper är påskrivna.

📌 Måste jag registrera mig?

En aspekt som skiljer Financier från många andra långivare är att man inte behöver gå igenom någon registreringsprocess. Eftersom att man inte registerar sig, så finns det inte heller några Financier logga in-funktioner. Man använder istället mejl och SMS som form av kommunikation. Ett riktigt smidigt system.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaka lånet i tid?

Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid så medför det självklart vissa konsekvenser. Det första som händer är att man får en påminnelse på 60 kronor, utöver den ursprunliga fakturan. Om man fortfarande inte betalar, då skickas ärendet vidare till det inkassobolag som företaget samarbetar med. Det slutliga steget är Kronofogden, men bara om man inte betalar till inkassobolaget.

📌 Hur kontaktar jag kundservice?

Om man behöver hjälp med något så kan man vara trygg med att det finns hjälp att få. Financier går att kontakta på två olika sätt, antingen via mejl, eller via telefon. Om man väljer att mejla till företaget, då är det till kontakt@financier.se som gäller. Vill man hellre ringa, då knappar man in följande telefonnummer på sin lur: 0770 323400.

Kontakter av företaget FINANCIER
Officiell webbplats financier.se
Address Åboulevarden 22, 4. sal 8000 Aarhus C

Omdömen om FINANCIER 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag var i behov av snabba pengar, något som Financier kunde lösa åt mig. Ansökningsprocessen var helt smärtfri, samt att jag fick mycket bättre villkor än vad andra långivare gav mig. Återbetalningstiden är flexibel, precis vad jag behövde! Jag är väldigt nöjd med vad Financier lån kunde erbjuda mig, jag kommer garanterat att komma tillbaka i framtiden!

Jag behövde pengar till en renovering av mitt hem, men var inte jättesugen på att leta igenom varenda långivare som finns, så istället så vände jag mig till Financier. Här fick jag besked från 22 olika långivare, vilket gjorde att jag själv kunde jämföra vilket alternativ som passar mig bäst. Den här tjänsten är verkligen superbra, jag kommer absolut att rekommendera Financier till mina vänner och bekanta.

När min bil gick sönder så var jag tvungen att vända mig till olika långivare för att kunna köpa en ny bil. Det var inte förens jag vände mig till Financier låntjänster som jag kände att jag hade hittat rätt. Här fick jag den bästa räntan, samt att återbetalningstiden var längre än hos de flesta andra långivare. Supernöjd med den här samlingstjänsten, 5 av 5 i betyg från mig.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
80 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
8,30...45,71 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
7,19...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
61... 90 dagar
Effektiv ränta
35,00...50,32 %
Lån utan ränta
Lånebelopp
35 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
47,64...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
28,00...46,40 %