Logga in AROS FINANS SVERIGE

4.5
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i AROS FINANS SVERIGE
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 2.95 till 24%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid Samma dag
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Aros AB långivare

Aros Finans är i grund och botten en dansk lånutgivare som numera även finns i Sverige. De har redan skapat sig ett rykte som pålitliga och bra förmåner för den som vill ta större lån under längre perioder. Vi kommer här gå igenom den viktigaste informationen för dig som planerar att ta lån eller jobba på din ekonomi.

Lån och ränta

Hos Aros kan du ta lån från 5000 kr på upp till 600 000 kr och dessutom ha en återbetalningsperiod från 1 år upp till hela 18 år! Oerhört bra för dig som behöver ta större lån och betala av lite i taget.

Exempelränta: Lånar du 70 000 kr på 15 blir den effektiva räntan 6,54% och det totala beloppet 108 346 kr. Dvs en månadskostnad om 600 kr.

Aros kort ger sparerbjudande

Du kan nu ha sparkonto med inlåningsränta på 1,15% per år. Om du sätter in 50 000 kr från första kronan. Värt att tänka på dock är att insättningen skall vara på minst 50 000 kr och maximalt 1 000 000 kr och för att undvika avgifter måste pengarna vara på kontot under hela den angivna insättningstiden!

Vem är du som klarar Aros krav?

Det finns några grundkrav för att du skall bli godkänd med din ansökan hos Aros lån. Först och främst skall du ha en inkomst på minst 230 000 kr i årlig inkomst samt ha fyllt 20 år. Du får inte lov att ha några som helst betalningsanmärkningar och du skall ha en viss anställning!

Uppfyller du dessa kraven är det inga problem att ta lån.

Hur ansökningen fungerar med kreditkort och lån

Genom att först ange hur mycket du vill låna och vilken återbetalningsperiod du vill ha så påbörjar du ansökan. Fyll därefter i namn, mobilnummer och e-post för att komma vidare till slutet av ansökan.
Väl här fyller du i personnummer sen när du skickat ansökan för ditt snabblån får du svar samma dygn!

Gå till Aros, logga in och se allt, eller?

Aros Finans erbjuder inget personligt konto utan du får din information till mejlen. Du signerar din ansökan med BankID men slipper hålla på med extra konto osv. Behöver du hjälp eller information går det utmärkt att kontakta deras kundtjänst. Detta sparar dig tid och energi då du slipper hålla koll på ännu ett konto online.

Utbetalning av ditt snabblån. Aros kreditkort underlättar

Efter att din ansökan blivit godkänd så tar det mellan 1 – 3 bankdagar innan du har pengarna på kontot. Har pengarna inte kommit efter 3 dagar så kontakta kundtjänst, det kan även vara så att du fyllt i fel kontonummer! Kontrollera din angivna information! Det är i princip aldrig strul men bra att veta hur man skall agera.

Återbetalning till Aros Finans? Omdömet ger högsta betyg!

Den kortaste återbetalningsperioden du kan välja är som sagt 1 år. Vill du betala tillbaka inom det får du kontakta kundtjänst men förvänta dig inte att det ska gå vägen. De har tydliga direktiv vad som gäller och där får du som kund anpassa dig även om det såklart alltid finns undantag och kunder rapporterar att återbetalningen hos Aros är riktigt bra!. Planera dina lån noggrant!

Aros Finans omdöme bland kunder

Kunder rapporterar att det de litar helt på Aros snabblån och kredit tjänster. Man har ett högt förtroende för långivaren och många säger även att det är skönt att slippa ett personligt konto. Man tar lånet och sen får man all annan information skickad till sig på ett smidigt sätt. Detta passar inte alla men Aros sticker ut ur mängden för de som gillar det.

Fördelar och nackdelar

Användare rapporterar mest positiva åsikter om Aros Finans tjänster och de skiljer sig lite från sina konkurrenter.

Bra:

  • Mycket positivt att man kan låna i upp till 18 år
  • Mycket bra kundtjänst enligt deras omdöme på nätet
  • Bra grundkrav vilket påvisar tillit

Dåligt:

  • Inget personligt konto för att underlätta koll över dina lån
  • Inget telefonnummer att ringa till.

Kan du ringa till Aros telefon för support?

Då Aros huvudkontor ligger i Danmark har de ingen telefon att nå dem på. Däremot går det utmärkt att mejla dem och du får svar inom 24 timmar på vardagarna. Vänta inte utan mejla direkt ifall det är viktigt!
Deras support har öppet vardagar mellan klockan 09:00 till 16:00.

E-post: support@arosfinans.com

Vanliga frågor och svar

📌 Vad för ränta får du hos Aros Finans?

Det beror helt och hållet på vilken låntiden och hur stort ditt lån är. Om du t.ex tar ett lån på 500 000 kr och en återbetalningstid på 10 år får du betala 5378 kr i månaden. Det ingår även en startavgift på 495 kr samt en avikostnad på 35 kr/mån. Förslagsvis kontaktar man kundtjänst för autogiro i syfte att slippa aviavgiften.

📌 Aros Finans kontakt med ansökningstid och utbetalning

Efter att du skapat kontakt via din ansökning får du svar med förslag inom ett dygn. När du valt ditt lån och blivit godkänd så tar det ca 1 – 3 bankdagar innan du får lånet utbetalat till ditt valda bankkonto sen är allting avklarat och du behöver endast sköta dina återbetalningar i tid, smidigt.

📌 Behöver jag registrera för att kunna ta ett lån?

Nej du behöver ingen registrering på deras hemsida för att ta lån. Faktum är att de har ingen mina sidor funktion vilket vissa uppskattar och vissa tycker det är dåligt. Det beror helt och hållet på vilken sorts låntagare du är. Vissa föredrar att kunna logga in och se sina lån på ett och samma ställe, andra inte.

📌 Om jag missar betalning? Kan jag få överblick på Aros mina sidor?

Innan du tar ett lån skall du alltid säkerställa att du kommer kunna betala tillbaka det i tid. Kan du inte det bör du låta bli. Du kommer få påminnelseavgifter, extra avgifter, inkassokrav och slutligen hamna hos Kronofogden och därifrån är det en lång väg tillbaka till ett ordnat liv. Kontakta kundtjänst om du får problem.

📌 Hur får jag tag i kundtjänst för support. Har Aros Finans telefon?

Aros har tyvärr ingen telefon som det går att nå dem på då de är baserade i Danmark. Däremot går det utmärkt att kontakta dem via mejl och på vardagar får du svar inom 24 timmar. Deras kundtjänst har öppet vardagar mellan klockan 09:00 till 16:00.

support@arosfinans.com

Ryesgade 9, 3. sal DK-8000 Århus C.

Kontakter av företaget AROS FINANS SVERIGE
Officiell webbplats se.arosfinans.com
Address Ryesgade 9, 3. sal DK-8000 Århus C.

Omdömen om AROS FINANS SVERIGE 2

4,5
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag kan verkligen rekommendera Aros finans privatlån för den som behöver ta lån under längre perioder! Tog ett lån på 600 000 kr med några år på återbetalning. Är riktigt nöjd med den ränta de gav mig, hade först kontakt med deras kundtjänst som hjälpte mig på traven och gav mig bra förmåner! Uppskattas verkligen!

Hade kollat runt efter lite olika långivare men hittade ingen som kändes rätt. Hade dock kontakt med Aros ett flertal gånger under tiden och de kändes pålitliga och tryckte inte på mig utan lät mig bestämma mig i egen takt. Sån mentalitet uppskattar jag speciellt när det handlar om pengar, blev till slut Aros privatlån.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %