Logga in AKTIVT LÅN

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i AKTIVT LÅN
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 6.99 till 21.9%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 25 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Vanligtvis får du svar inom en kort tid efter att du sänt in låneansökningen
Återbetalningstid Så snart din ansökan godkänts tar det mellan 1-3 dagar för pengarna att betalas ut till ditt konto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Om Aktivt lån

Varumärket Aktivt lån kredit är en del av norska företaget Axo Finans låneverksamhet. Som ett av Skandinaviens största och mest populära långivare så vet de exakt vad sina kunder förväntar sig. Därför är det nog ingen hemlighet varför de har blivit ett givet alternativ även bland svenska låntagare. Med förmånliga räntor och lättillgängliga tjänster så går det snabbt att fullgöra sin ansökan hos dem. Men vad är det som gör att de sticker ut ur mängden?

Villkor för lån hos Aktivt

När det kommer till villkor och möjligheterna att beviljas lån hos Aktivt Lån så skiljer sig saker och ting egentligen inte åt jämfört med de flesta övriga aktörer på marknaden. Den som ansöker måste se till att vara myndig och leva upp till de sedvanlig kraven. Då räntorna sätts individuellt så kan de i många fall variera.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad under 10 år
5 000 SEK 6,54% 89 SEK
200 000 SEK 6,54% 2 186 SEK
600 000 SEK 6,54% 6 487 SEK

Vem kan ta ett lån

På det stora hela är det samma krav för Aktivt lån hos andra aktörer. För att beviljas lån så måste man ha haft ett jobb det föregående året, sakna betalningsanmärkningar, ha svensk medborgarskap och bo i landet samt vara minst tjugo år gammal. Detta är krav som de flesta personer utan problem kommer kunna leva upp till. Och man kan förvänta sig en snabb, enkel och smidig låneprocess. Hel tutan Aktivt logga in.

Så ansöker man

Att ansöka hos Aktivt lån sker i ett fåtal enkla steg och oavsett om man beviljas eller nekas lånet så kommer man att informeras om utkomsten direkt. Det enda man behöver göra är att fylla i relevanta uppgifter och därefter bekräfta sin identitet. Därför kan man vara klar med sin ansökan inom loppet av några minuter.

 • Välj hur mycket du vill låna. Som lägst 5000 och som högst 600 000.
 • Fyll i din e-postadress och ditt telefonnummer.
 • Bekräfta din identitet.
 • Invänta bekräftelse.

Svårare än så är det inte att beviljas lån och man kan som blivande låntagare vara säker på att man får vetskap om utkomsten bara några minuter efter att man har börjat fylla i sina uppgifter.

Behöver man konto för att få lån?

Till skillnad från många andra aktörer så krävs inget konto för att man ska få pengar från Aktivt lån. Och man slipper även att ett konto upprättas automatiskt. Detta är ett resultat av att de är en internationell aktörer som tillämpar de norska reglerna. Därför får man genomgående villkorsinformation och lånebekräftelse där all information finns tillgänglig. Är man man vet att hitta sin information i samband med inloggning så kan detta kännas ovant.

Utbetalningar av ditt Aktivt Lån

När man begär utbetalning från Aktivt Lån så tar det upp till tre dagar innan man ser sina pengar på kontot. Om man däremot ser till att begära utbetalning tidigt på dagen och bekräfta den med BankID så kommer man i de flesta fall ha pengarna samma dag. På så sätt har man stor kontroll över om man får pengarna snabbt. Se därför till att vara ute i god tid och undvik att begära utbetalning inför en helgdag.

Så återbetalar man

Återbetalningar till Aktivt Lån sker månadsvis i enlighet med den tid man valt för lånet. Om man vill har man även full möjlighet att betala tillbaka hela beloppet på en gång. Detta gör att man utan problem kan få full kontroll över sitt lån. Och inte behöver betala mer än nödvändigt. Denna återbetalningsflexibilitet är på många sätt unik, och gör Aktivt lån till ett smidigt och enkelt val.

Vad säger användarna?

De flesta personer uppskattar att Aktivt lån är en motpol till traditionella kontobaserade långivare. Det går snabbt att säkra ett lån och man kan se fram emot utbetalning endera samma dag eller inom loppet av några få dagar. Att man inte behöver logga in gör att det är väldigt smidigt att få sitt lån. Många överraskas över hur praktisk tjänsten är och att man får svar direkt.

Fördelar och nackdelar med Aktivt Lån

Även om fördelarna väger tyngst när det kommer till Aktivt Lån så är det trots allt en del saker som man bör tänka på inför sitt lån och även efter att man blivit beviljat det. Därför har vi tagit upp några av de vanligast förekommande saker som folk bör tänka på.

Fördelar:

 • Få lån helt kontofritt.
 • Betala tillbaka hela lånet direkt om du vill.
 • Skandinaviskt och välkänt företag.
 • Väldigt hög maxgräns.

Nackdelar:

 • Man får inget Aktivt mina sidor där all information är samlad.

Även om detta bara är några få saker så är det trots allt några av de allra mest viktiga punkter och några som folk tycker är särskilt bra eller problematiskt.

Kontaktvägar

Då Aktivt Lån är ett norskt varumärke så finns det en del att önska om man är van med svensk tillgänglighet. Det är nämligen så att man främst kan komma i kontakt med dem via e-post. Men på den positiva sidan är att kundtjänsten endast har stängt på lördagar. Det betyder att man kan få hjälp alla andra dagar, och i de flesta fall så svarar de väldigt snabbt. Ofta direkt.

Vanligt förekommande frågor

Här är de frågor som de flesta har haft när det kommit till att skaffa ett lån hos dem. De kommer med största sannolikhet att hjälpa dig på vägen.

📌 Är de lättanvända?

Något som är intressant med Aktivt Lån är att de följer ett norskt låneupplägg. Vad detta innebär är att det inte är så viktigt huruvida man får ett Aktivt lån logga in. Istället får man all information direkt i samband med att man blivit beviljad sitt lån. Även om man slipper att krångla med konton så innebär det trots allt att man måste hålla redan på all information om sitt lån.

📌 Är de lika bra som svenska företag?

Då de är ett norskt företag som är verksamt i Sverige så hamnar de i den unika situationen att de följer såväl det norska som det svenska regelverket. Detta innebär att de står under fler tillsynsmyndigheter än svenska företag. Därför kan man förvänta sig en väldigt seriös tjänst där det säkerställs att de följer alla tillämpliga regler och lagar. Väldigt smidigt.

📌 Hur får man ett lån?

För att få ett lån från Aktivt Lån så måste man bo i Sverige och vara 20 år gammal. Utöver det så krävs inget särskilt förutom att man har en tillräckligt hög inkomst. De flesta svenskar kommer utan problem att kunna leva upp till de krav som finns. Och detta innebär att du kommer att kunna få ett lån snabbt och utan krångel. Det är inte så konstigt att de är en av de mer populära aktörerna på lånemarknaden.

📌 Är det enkelt att få hjälp?

Att komma i kontakt med dem är i de flesta fall väldigt enkelt. Om man däremot föredrar att kunna ringa och prata med sin långivare så är de inget bra alternativ. All kundtjänst sker via e-postmeddelanden utanför Aktivt lån mina sidor. Men eftersom kundtjänsten är tillgänglig i stort sett alla dagar i veckan så kan man i de flesta fall vara säker på att få svar snabbt och utan att behöva vänta.

📌 När sker utbetalningar?

När utbetalningen sker beror i stor utsträckning på när man har valt att begära utbetalning. I de flesta så får man pengarna samma dag. Men i särskilda fall kan man behöva vänta upp till tre dagar. Därför är det alltid en bra idé att begära utbetalning så tidigt på morgonen som möjligt. Ofta så har man pengar på kontot samma dag som man har blivit beviljad sitt lån.

Kontakter av företaget AKTIVT LÅN
Officiell webbplats aktivtlaan.se
Address Fridtjof Nansens plass 7 0160 Oslo Norge

Omdömen om AKTIVT LÅN 2

4,8
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Har väl aldrig egentligen behövt skaffa lån tidigare. Men nu blev det så att jag inte hade något val. Och jag är väldigt glad över att jag valde Aktivt Lån. De var enkla att ha att göra med. När jag skickade e-postmeddelande så fick jag svar efter bara några minuter. Och de tog alla mina funderingar på högsta möjliga allvar. Det är precis sådant som jag förväntar mig av att seriöst kreditföretag.

Älskar verkligen smidiga långivare. Det finns inge värre än att behöva vänta ohyggligt länge bara på att få lån. Men med Aktivt Lån så gick det oerhört smidigt. Jag fick tillgång till mina pengar efter några timmar. För mig var det en av de enklaste ansökningarna jag någonsin varit med om. Kommer definitivt att både rekommendera dem och använda dem i framtiden.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %